Αϊράνι

Πληροφορίες Προϊόντος

 • ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  490ml

 • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  νερό, γιαούρτι (*ζωντανή καλλιέργεια), αλάτι, ξηρός βιολογικός δυόσμος

 • ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ Μέση θρεπτική αξία ανά 100gr

  Ενέργεια 100 KJ
  Θερμίδες 24 Kcal
  Λιπαρά 1.1 g
  Εκ των οποίων Κορεσμένα 0.7 g
  Υδατάνθρακες 2.2 g
  Εκ των οποίων Σάκχαρα 0.5 g
  Πρωτείνες 1.3 g
  Aλάτι 1.3 g
Αϊράνι

Μια παραδοσιακή συνταγή της Μέσης Ανατολής, αυτό το νόστιμο και σούπερ-δροσιστικό ποτό είναι ιδανικό για την πέψη και την υγεία του δέρματος. Περιλαμβάνει αλάτι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αλλά χρησιμοποιώντας το σωστό ποσοστό αλατιού σημαίνει ότι εμπλουτίζουμε τη διατροφή μας με μέταλλα και ηλεκτρολύτες και υποβοηθούμε την ενυδάτωση για να κρατήσουμε εύπλαστο δέρμα. Το ζωντανό γιαούρτι που χρησιμοποιούμε προωθεί την ανάπτυξη των φιλικών βακτηρίων του εντέρου, είναι απαραίτητο για λαμπερό δέρμα, ενίσχυση την πρωτεΐνη, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ιχνοστοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου. Φύλλα σπασμένα βιολογικού δυόσμου δίνει στο ποτό μια γεύση φρεσκάδας.

 • Κοινώς ξινόγαλα,είναι κρύο δροσιστικό ρόφημα γιαουρτιού με αλάτι, δυόσμο και νερό
 • Προϊόν εύγευστο, εύπεπτο και πολύ υγιεινό λόγω των οξυγαλακτικών ζωντανών βακτηριδίων, τα οποία εμπλουτίζουν την εντερική μας χλωρίδα
 • Είναι χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες

*Ζωντανή καλλιέργεια

Οι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί που βοηθούν στη ζύμωση του προϊόντος είναι ζωντανοί μέχρι την ημερομηνία διατηρησιμότητας του προϊόντος, προσφέροντας οφέλη στο πεπτικό σύστημα με την κατανάλωσή τους. (ισχύει για όλα τα γιαούρτια και ροφήματα με ζωντανή καλλιέργεια)

Αλλεργιογόνα - βλέπε συστατικά με έντονο χρώμα